Alex biciklitartó

A tervezés során fontos szempont volt, hogy a kerékpártartó kis helyet foglaljon a lakásban, vagy a garázsban. Lényeges szempont volt az is hogy a kerékpárral együtt lehessen szállítani. Ezálltal magunkal tudjuk vinni nyaraláskor is. Ezek a kerékpártartók gyakorlatilag alkalmasak bármely fajta kerékpár tárolására.

Alex Prémium biciklitartó

Alex Premium kerékpártartó

Az Alex Prémium kerékpártartó fóleg országuti biciklik tárolására lett tervezve. Légies tervezésének köszönhetően akár dísze is lehet a lakásnak. Főleg, hogy a kedvenc kerékpárunkat helyezzük el rajta. Összecsukható kivitel.

Alex Médium biciklitartó

Alex Médium kerékpártartó

Az Alex Médium kerékpártartó nehezebb akár túra kerékpárokhoz ajánlott. A Prémium tárolóhoz hasonlóan kis helyen tárolhatjuk kerékpárunkat. Szintén összecsukható kivitelben készül. Talprészét 4 db csavar segítségével könnyedén összeszerelhetjük a csomagban található imbuszkulcs segítségével.

Alex Standart biciklitartó

Alex Standart bicilkitartó

Az Alex Standart kerékpártartó lego szerüen, könnyen összerakható. Tetszőleges helyen felállítható és nagyon kis helyet foglal. Első vagy hátsó kerék belehelyezésével stabilan tartja a bringánkat.

Facebook

Alex Kerékpártartók