Konyhabútorok

Konyhabútorainkat – más korszerű termékekhez hasonlóan – a megrendelők igényeire szabott, egyedi terv szerint állítjuk össze, így azok faltól falig kitöltik a rendelkezésre álló teret. A tervezésnél figyelembe vesszük a meglévő bútorzat stílusát, színvilágát, amely döntően meghatározza a készülő bútor frontját.

konyhabútor egyedi konyhabútor konyhaszekrény

Konyhabútoraink tartalmazzák a ma már szokásos, speciális beépíthető hűtőgép, mosogatógép, tűzhely, mikro elhelyezésére szolgáló elemeket.

A korpuszokat általában színazonos, laminált bútorlapokból készítjük, kivéve a látszó részeket, melyeknél furnérozott lapokat illetve tömörfát használunk (pl. sarokpolcoknál).
A korpuszoknál természetesen a jelenleg legmodernebb konyhai kiegészítőkkel készülhetnek – teljesen kihúzható fiókok, különböző, fémből készült edénytárolók, kenyérszeletelő, fonott kosár.

konyhaszekrény egyedi konyhabútor egyedi fogantyú

A frontfelület kialakításakor számtalan lehetőséget kínálunk a megrendelőinknek a faanyag kiválasztásában. Napjainkban a legnépszerűbb a bükkfa és a cseresznyefa.
Bútorainkat natúr vagy pácolt poliuretán lakkos felülettel ellátott termékek, melyek minőségüket hosszú ideig megőrzik és díszei maradnak a lakásnak.

Facebook

Alex Kerékpártartók